Ce este un stil de viață sănătos?

Ce este un stil de viață sănătos?

Exercita în mod regulat, pentru a preveni le din dieta de zahăr, gluten și alimente grase, și cu toate acestea, nu puteți atinge greutatea de vis? Poate anume acest ta “sănătos” de viață. Despre ceea ce este cu adevărat sănătos sau nu, sunt în curs de desfășurare permanente controverse, dar, de asemenea, nutritionistii încă scuipă noi și garantate de metode de slabit. Ceea ce a fost ieri, astăzi deja este de actualitate. Server msm.com s-au adunat unele “vechi” de sfaturi și mituri despre pierderea în greutate, care pot deveni pe cale de a ta de o figură subțire.

Reducerea consumului de zahăr

Reducerea consumului de zahărȘi înlocuirea lor cu înlocuitori de zahăr. Dovezi, care usvědčují zahăr dăunătoare pentru sănătatea noastră, în mod constant, se adaugă, și astfel, consumatorii sunt în căutarea de modalități de cum să se bucure de preferat tort fără zahăr. Producătorii de produse alimentare, desigur, răspunde la cererea de produse fără zahăr și aruncă pe piață bomboane, gem, biscuiți, gumă de mestecat, băuturi răcoritoare, sunt pline de indulcitori artificiali. Îndulcitorii, cu toate acestea, nu sunt o soluție.

Organismul răspunde la gustul dulce vyplavením de insulină, care are scopul de a alinia nivelul de zahăr din sânge. Dar după consumul de îndulcitori artificiali nivelului de zahăr în sânge pot fi condamnați la o creștere, insulina, deci în exces și se produce hipoglicemie. Și cu asta vine cicălitoare intens, gust dulce. Pur și simplu pune, indulcitorii artificiali cresc pofta de mancare si pot interfera cu încercarea de a pierde in greutate.

În plus, producătorii, după eliminarea de zahăr din produse de multe ori îmbunătățesc gustul prin adăugarea de diferite grăsimi, și, prin urmare, crește valoarea energetică a produsului.

Selectând rele gustări

Selectând rele gustăriAlege ceva sănătos dinte, între mese poate fi destul de dificil, mai ales dacă sunteți încercarea de a pierde în greutate. Negustorii marfa lor oblepují din cauza distrageri de atenție sănătos znějícími cu expresii de genul “integrale”, “fără gluten” și “cu conținut scăzut de grăsime”. Și așa cu bună-credință de cumpărare pe svačině iaurturi aromatizate sau batoane de cereale integrale, care, în dorința de a pierde în greutate, desigur, nu contribuie.

“Produse de patiserie la svačině întotdeauna alege paine din cereale integrale, sau grahamové. Și stai departe de numele de cereale sau vícezrnné. Ideal svačinami ca iaurt, tvarohy, fructe dimineața, după-amiaza, legume, nuci sau pâine integrală de casă din pomazánkami (luštěninové, și așa mai departe), șuncă, brânzeturi,”, spune nutritivă specialistka Marian site-Master, și, de asemenea, sfătuiți să evite sladkému și culori de aluat.

Gogosi, cornuri, iar acest lucru este deosebit de practice de culoare și aspect excelent donuty contin o cantitate mare de grăsimi și zahăr, donutů încă un cocktail dochucovadel și coloranți. Conțin nevoie de grasimi hidrogenate sau palmojádrové de ulei și valoarea nutritivă este minim. În plus, unii experți susțin că anume din cauza conținutului de zahăr, de obicei, aceste produse provoacă dependență.

admin

admin wrote 7 posts

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>