Citește sfaturile specialiștilor datorită cărora sănătatea

Citește sfaturile specialiștilor datorită cărora sănătatea

Donat, koblížek și un croissant au același indice glicemic scazut, cum ar fi zaharoză și mai mare indicele glicemic în asociere cu zahăr și grăsime, ulei reprezintă o bază foarte bună pentru a crea obezitate, diabet zaharat și alte listate produsele, se adaugă ulei de palmier, ulei de pește, care, din cauza accesibilității sale, este utilizat pe scară largă nu numai în pekárenství.

Cu toate acestea, ea conține o mulțime de acizi grași saturați, care nu arterelor.

Cu toate acestea, ea conține o mulțime de acizi grași saturați, care nu arterelorDacă este vorba despre o culoare de umplere (banane, capsuni, vanilie, etc), așa că știu că, în principiu, de fapt, nu este vorba despre cartofi, fructe, dar despre galben caroten sau sintetic tartrazin, care, din gudron de cărbune, și poate duce copii hyperaktivitu și alergii. Cornuri, donuty și gogoși aduc mai ales o mulțime de calorii goale, explica Marian web Master. http://interfits.info/

Practica acelasi lucru de prea multe ori

Decizia ta de a exercita în mod regulat-acest lucru, desigur, lăudabil, dar daca iti petreci tot timpul liber sprintováním și zvedáním gantere, nedáváte organismului suficient timp de recuperare, care poate crește riscul de accident, și, de fapt, împiedică progresul, avertizează Yu Cardiello, expert de fitness și un nutritionist si un antrenor de superhvězd scena muzicii, cum ar fi 50 Cent și Jennifer Lopezová. Cardiello oferă salva una sau două zile pe săptămână, fără exerciții.

Dr. Sean M. Wells, personal trainer și autor de Double-Crossed: A Review of the Most Extreme Exercise Program, la rândul său, loveste fundul pentru metabolismul nevoie pentru a schimba modul de antrenament.

“Dacă practica același lucru de mai multe luni, organismul nu dispune de apel, ceea ce înseamnă că nu arde atât de multe calorii, cât de mult poate”, a explicat dr. Wells.

Mananci incorecte de pește

Mananci incorecte de peșteÎn ceea ce privește alimente sănătoase, nu are nimic de-a zdravějšího decât o bucată de pește, da? Acest lucru poate fi adevărat o sută de ani în urmă, astăzi este de multe ori diferit. Deși peștele poate fi o excelenta sursa de proteine fara grasimi, inima tonice de acizi grași omega-3, unele specii de pești și de pregătire a acestora pot duce la excesul de greutate.

Să ne uităm, de exemplu, somon, crescute în ferme. Ei trăiesc în mare, la fel ca somon sălbatic, dar de blocare a pieței într-o cușcă cu mod přísunem de granule. Somon sălbatic este o sursă foarte valoroase acizi grași nesaturați, care susțin nivelul de colesterol din sânge la un nivel scăzut și, prin urmare, protejează sănătatea inimii. Cu toate acestea, somon, cultivate la o fermă vă salut cordial nu va ajuta.

Potrivit societății Americane pentru nutriție somon chovaní farmářským o modalitate de rău raportul de omega-3 și omega-6 acizi grași nesaturați și mai gros decât somonul, care trăiesc liber în mări și oceane. Din păcate, marea majoritate de somon, care se termină pe masa noastră, vine direct de la fermă.

Štíhlice și pește, de asemenea, nu cea mai buna alegere, диетическая dieta. Acești pești conțin periculos niveluri ridicate de mercur, care funcționează ca un disruptor endocrin. Aceste hormonal substanțe active, contribuie la scaderea nivelului de leptina, un hormon care regleaza pofta de mancare. Pur și simplu pune, după consumul de pește, veți avea în curând nevoie din nou de ceva să mănânce.

Mâncați numai alimente cu conținut scăzut de grăsime

Hrănitoare specialistka Marian site-Expertul a avertizat că la fel de sănătos, de multe ori se confruntă, de asemenea, produse care pot merge în mod ironic față de încercarea de a pierde in greutate.

admin

admin wrote 7 posts

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>