Fizzy Slim este o adevărată revoluție în rândul femeilor care doresc să fără probleme de a pierde in greutate!

Fizzy Slim este o adevărată revoluție în rândul femeilor care doresc să fără probleme de a pierde in greutate!

Aceia dintre voi care Fizzy Slim au decis să piardă în greutate cu ei, progresul pot înregistra (de exemplu, în formă de jurnal) și de a publica pe blog-ul nostru. Adăugați încă, poate cineva, premiul i va fi în week-end pentru slăbire sejur pentru două persoane.

Pur și simplu Fizzy Slim a scăpa de gunoi și alimente.

Fizzy SlimÎncepeți cu dulciuri și alimente grase alimente, de a elimina ketchup, mustar, maioneza, sosuri gata făcute, Fizzy Slim supe din genți, toate rapide preparate și semipreparate. Sunt insidioase și alimente care conțin grăsimi ascunse și făină – cârnați, dietetice cârnați, pateuri.

Bea apă sau ceai neîndulcit. Să nu mai bea îndulcit băuturi răcoritoare, sucuri și sută la sută suc. “Nu este recomandat să bea chiar și băuturi dietetice, îndulcit artificiale înlocuitori de zahăr”, spune Gabriela Knosová de la Institutul de compliment. Desigur, în caz de pierdere în greutate, evitarea consumului de alcool, care conține mai multă energie decât majoritatea oamenilor.

Începe să mănânce în mod regulat în Timpul de pierdere în greutate nu ar trebui să fie fără hrană, dimpotrivă, ar trebui să mănânce în mod regulat, de trei-cinci ori pe zi. O mare greșeală atunci când pierderea în greutate este sărind peste micul dejun, sunteți de economisire, deși și energie, dar în același timp, încetinirea metabolismului (în acest fel, puteți reduce fluxul natural de energie), rezultatul de ansamblu, prin urmare, nu este de dorit.

Ceea ce este cel mai mare “rău” de a păstra amintindu. Dieta puteți programa cu o zi mai devreme. Corectă a consumului de energie

“Din numărul total de energie trebuie să fie la micul dejun, să ia în jur de douăzeci și cinci la sută, în dimineața și după-amiază, după mai bine Fizzy Slim de zece procente, la prânz-treizeci la sută, iar la cină, din nou, de douăzeci și cinci”, explică un specialist pentru slăbire Сосо.

La sută ar trebui să ia aproximative, desigur, nu doriți ca atunci când planifică meniul pentru a doua zi přepočítávala fiecare калорию. Ultima masă a zilei este cel mai bine consumate mai târziu decât trei-patru ore înainte de culcare. Perfect merge exercita de două ori pe săptămână, de cel puțin 45 de minute. Markétě, Heleně și Peter suficient doar treizeci de minute, pentru că gimnastica înlocuiește termoterapie în box. Dar nu uitați să se încălzească!

Consumul zilnic de energie, în continuare, puteți crește modificări minore obiceiuri, dă sfaturi lui Gabriel: “Nu utilizați lifturi, pentru a accelera ritmul, în acțiunile fizice, ca o nevoie de a face cumpărături cu prietenii în excursii sau plimbări. Eu pot recomanda, de asemenea, exerciții izotonice în timp, atunci când trebuie să fie liniște – anumite grupe de muschi.”

Fizzy Slim de două ori pe săptămână

Fizzy SlimIa-te de solid personal în greutate și de a crea un folder în care doriți să introduceți greutatea actuala, și în care vă veți menține greutatea scade, ceea ce este util în evaluarea rezultatelor.

Nu uitați Fizzy Slim cântărit întotdeauna în același timp, maximum de două ori pe săptămână.

Este important nu numai ceea ce alimente pentru a alege de la, dar, de asemenea, și cum de a schimba. Produse pregăti în curând, doar în mod inevitabil, după un timp, veți reduce astfel, recuperare de energie din carbohidrati. În general, fast-food. Legumele consumate preponderent în formă brută. Ce este nevoie pentru a găti salata de legume? Puteți dochutit ierburi, lamaie, alb, iaurt, smantana sau o lingura de ulei vegetal. La legume, dar nu uitați, chiar și în timpul de gătit, de exemplu, sau morcovi căldură modificarea mărturisește.

Puteți alege dacă veți începe să piardă în greutate, în secret, sau de cineva de încredere. “Este adevărat că unele femei de la noi vor merge pentru a pierde in greutate, nu svěřily aveți nevoie de partenerul tau. Rușine. Iar pentru ei, management profesionist, care le dă o motivație în sine, pentru a lucra”, a spus Gabriela Knosová de la Institutul de compliment.

Cu toate acestea, dacă hubnete, ca de obicei, mai bine, dacă veți apela. “Scăderea în greutate-acest lucru este destul de un proces lung, și, ca urmare, promovarea, poate, chiar un avertisment sau o mustrare de la cei dragi-este foarte util pentru cei care sunt “, adaugă expertul.

Cum să mănânce la fizzy slim locul de muncă sau la școală. Când pierderea în greutate, de obicei, nu este o problemă, mic dejun târziu, dar și masa de prânz. Dacă aveți posibilitatea de a alege sanatoase preparate din meniul general de alimentare sau la restaurante din apropiere, aveți de rezolvat. În cazuri extreme, de mâncare pentru a găti acasă.

În sine sau sub îndrumarea de profesioniști?

Dacă vă decideți pentru a reduce greutatea în mod independent, aveți în fața dvs. alte obligații de alimentare și de mișcare, care trebuie să stăpânească pentru a zabezpečili sănătoasă și eficientă de slăbire fără ulterioară efectul yo-yo. Market, Elena și Petru, este mai ușor de catering la un nivel de aprovizionare și sistematic, în același timp, nu le va permite să facă o greșeală din ignoranță, pentru că la fiecare consultare, din punct de vedere al timpului, pentru a evalua dieta lor.

admin

admin wrote 7 posts

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>